The Game ohlásil nový album, ktorý má byť jeho posledným

NETKY.SK • 22 December 2016, 11:33 • 2 min
The Game ohlásil nový album, ktorý má byť jeho posledným

BRATISLAVA - Americký rapper The Game oznámil, že jeho nasledujúci album bude pravdepodobne jeho posledným.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný rodák z Los Angeles to uviedol počas nedeľného koncertu v Moskve, kde tiež prezradil, že pripravovaná novinka sa bude volať Westside Story a skladby na ňu plánuje napísať počas pobytu vo väzení.
 

"Keď sa vrátim do Los Angeles, tak pôjdem rovno do väzenia, pretože som sa pobil s policajtom. Budem chvíľu za mrežami a napíšem tam skladby na nový album, ktorý bude pravdepodobne mojím posledným. Bude sa volať Westside Story," vyhlásil rapper, ktorý vlani v marci napadol počas basketbalového zápasu policajta mimo služby. Rappera následne obžalovali, pričom s prokurátorom uzavrel dohodu o vine a trest. Jej súčasťou je pravdepodobne aj nejaký čas strávený vo väzení, čo The Game spomínal na moskovskom koncerte.

 

 

The Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. V roku 2004 bol nakrátko členom skupiny G-Unit, po konflikte s 50 Centom sa však rozhodol formáciu opustiť. Debutoval albumom The Documentary (2005), po ktorom nasledovali štúdiovky Doctor's Advocate (2006), LAX (2008), The R.E.D. Album (2011), Jesus Piece (2012), The Documentary 2 (2015), The Documentary 2.5 (2015) a 1992 (2016). Okrem toho má na konte aj viacero kompilácií a mixtapeov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies