The Florian Horwath Ensemble vystúpi v Bratislave

NETKY.SK • 24 Február 2015, 09:47 • 2 min
The Florian Horwath Ensemble vystúpi v Bratislave

BRATISLAVA - Známe rakúske kvarteto, ktoré hrá hudbu od popu až po folk, The Florian Horwath Ensemble vystúpi v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Na ich koncert pozýva v piatok 27. marca o 20:00 Rakúske kultúrne fórum do svojho sídla na Hodžovom námestí 1/A. Ako ďalej agentúru SITA informovala Marcela Mokráňová z Rakúskeho kultúrneho fóra, zoskupenie tvoria - Florian Horwath, Peter Lang, Hansi Riener a Boris Fiala. Štvorica známych hudobníkov z Viedne a Linzu nahrala v októbri 2014 prvý spoločný album And Then We Explode, ktorý sa hudobne nachádza na pomedzí popu, rocku a folku.


Líder zoskupenia Florian Horwath doteraz spolupracoval so svetoznámymi hviezdami populárnej hudby ako je Nina Persson či The Cardigans. Ako skladateľ a spevák sa v minulosti predstavil viacerými sólovými projektmi. "Oplýva bohatstvom nápadov, má výrazný cit pre melódiu a dokáže ju pretvoriť do silných a pohodových skladieb," uviedla ďalej Marcela Mokráňová. Viac podrobností o The Florian Howath Ensemble možno nájsť na ich webstránke https://www.florianhorwath.com. Vstup na koncert je voľný.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies