The Flaming Lips vydajú nový album Oczy Mlody

NETKY.SK • 21 Október 2016, 13:07 • 2 min
The Flaming Lips vydajú nový album Oczy Mlody

NEW YORK - Americká rocková kapela The Flaming Lips vydá 13. januára album Oczy Mlody. Novinka bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb, z ktorých už skupina predstavila prvý singel The Castle.

slovakia

left justify in out

Formácia vydala zatiaľ posledný album s autorskými skladbami v roku 2013. Išlo o nahrávku The Terror, z ktorej pochádza singel Look...The Sun Is Rising. Okrem toho vydali vlani tribute album With a Little Help from My Fwends, na ktorom prerobili skladby z legendárnej štúdiovky Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (1967) už nefungujúcich The Beatles. Na nahrávke sa podieľala aj speváčka Miley Cyrus, s ktorou spolupracovali aj na jej počine Miley Cyrus & Her Dead Petz (2015).


Kapela The Flaming Lips vznikla v roku 1983 v Oklahoma City a je známa náročnejšími aranžmánmi a psychedelickým poňatím rocku. Debutový album Hear It Is vydali v roku 1986. V americkom rebríčku Billboard 200 sa doteraz najlepšie darilo ich dvanástemu albumu Embryonic, ktorý sa dostal na ôsme miesto. The Flaming Lips zatiaľ získali tri ceny Grammy.

Tracklist albumu The Flaming Lips - Oczy Mlody:
01 Oczy Mlody
02 How??
03 There Should Be Unicorns
04 Sunrise (Eyes Of The Young)
05 Nigdy Nie (Never No)
06 Galaxy I Sink
07 One Night While Hunting For Faeries And Witches And Wizards To Kill
08 Do Glowy
09 Listening To The Frogs With Demon Eyes
10 The Castle
11 Almost Home (Blisko Domu)
12 We A Famly



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona