The Dead Weather zverejnili video k piesni Impossible Winner

NETKY.SK • 5 Február 2016, 13:47 • 2 min
The Dead Weather zverejnili video k piesni Impossible Winner

NEW YORK - Americká kapela The Dead Weather zverejnila videoklip k piesni Impossible Winner. Čiernobiela novinka zobrazuje členov a členku skupiny za mrežami, pričom speváčka Alison Mosshart je do pol pása prikrytá hlinou, bubeník Jack White má zas tri ruky a tri nohy.

slovakia

left justify in out

O réžiu klipu sa postarali Sophie Muller a Ross McDowell. Impossible Winner pochádza z albumu Dodge and Burn, ktorý skupina vydala vlani v septembri. Štúdiovka obsahuje dvanásť piesní, medzi ktorými sú aj single Open Up (That's Enough), Buzzkill(er) a I Feel Love (Every Million Miles).


The Dead Weather vznikli v roku 2009 v Nashville. V kapele pôsobia okrem spomínanej členky dua The Kills a niekdajšieho speváka a gitaristu už nefungujúcich The White Stripes aj Dean Fertita (gitara, klávesy, vokály) a Jack Lawrence (basgitara, vokály, bicie). Okrem nahrávky Dodge and Burn vydali aj albumy Horehound (2009) a Sea of Cowards (2010) a tiež EP Live at Third Man Records West (2009). Na konte majú tiež single Hang You from the Heavens, Treat Me Like Your Mother, I Cut Like a Buffalo, Die by the Drop či Blue Blood Blues.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona