The Dead Weather zverejnili video k piesni Be Still

NETKY.SK • 25 September 2015, 13:19 • 2 min
The Dead Weather zverejnili video k piesni Be Still

BRATISLAVA - Americká kapela The Dead Weather zverejnila video k piesni Be Still. O réžiu čiernobielej novinky, v ktorej skupina prezentuje skladbu naživo v štúdiu Third Man Records, sa postaral bubeník, spevák, gitarista a majiteľ spomínaného vydavateľstva Jack White, známy aj vďaka už nefungujúcemu duu The White Stripes.

slovakia

left justify in out

Skupina nakrútila na rovnakom mieste aj videá k piesňam I Feel Love (Every Million Miles), Mile Markers a Hang You From the Heavens. Všetky skladby sa nachádzajú na albume Dodge and Burn, ktorý vychádza práve dnes. Štúdiovka obsahuje celkovo dvanásť piesní, medzi ktorými sú aj prvé dva single Open Up (That's Enough) a Buzzkill(er). Formácia zatiaľ neplánuje vyraziť na turné.


The Dead Weather vznikli v roku 2009 v Nashville. S Jackom Whiteom v kapele pôsobia aj Alison Mosshart (spev, gitara, klávesy), Dean Fertita (gitara, klávesy, vokály) a Jack Lawrence (basgitara, vokály, bicie). Okrem spomínanej novinky vydali aj albumy Horehound (2009) a Sea of Cowards (2010) a tiež EP Live at Third Man Records West (2009). Na konte majú aj single Hang You from the Heavens, Treat Me Like Your Mother, I Cut Like a Buffalo, Die by the Drop či Blue Blood Blues.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies