The Dead Weather zverejnili skladbu Buzzkill(er)

NETKY.SK • 30 Október 2014, 14:59 • 2 min
The Dead Weather zverejnili skladbu Buzzkill(er)

USA - Americká kapela The Dead Weather zverejnila skladbu Buzzkill(er). Novinku, rovnako ako pieseň It’s Just Too Bad, si bude možné kúpiť od 4. novembra v digitálnej podobe.

slovakia

left justify in out

Formácia zoskupená okolo gitaristu, bubeníka a speváka Jacka Whitea, známeho aj z už nefungujúceho dua The White Stripes či formácie The Raconteurs, zatiaľ neprezradila, či sa skladby budú nachádzať na očakávanom albume, ktorý by mala uviesť na trh na budúci rok. Názov ani dátum vydania nahrávky zatiaľ nie sú známe.

 

 

The Dead Weather vznikli v roku 2009 v Nashville. Okrem Whitea vo formácii pôsobia aj Alison Mosshart (spev, gitara), Dean Fertita (gitara, klávesy, vokály) a Jack Lawrence (basgitara, vokály). Kapela zatiaľ vydala albumy Horehound (2009) a Sea of Cowards (2010) a tiež EP Live at Third Man Records West (2009). Na konte majú single Hang You from the Heavens, Treat Me Like Your Mother, I Cut Like a Buffalo, Die by the Drop a Blue Blood Blues. Vlani ponúkli skladby Open Up (That's Enough) a Rough Detective. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies