The Dead Weather zverejnili nové video

NETKY.SK • 4 September 2015, 12:26 • 2 min
The Dead Weather zverejnili nové video

LOS ANGELES - Americká kapela The Dead Weather zverejnila video k piesni I Feel Love (Every Million Miles).

slovakia

left justify in out

Formácia v čiernobielej novinke prezentuje skladbu naživo v štúdiu vydavateľstva Third Man Records, ktoré vlastní bubeník, spevák a gitarista kapely Jack White, známy aj vďaka už nefungujúcej skupine The White Stripes. I Feel Love (Every Million Miles) sa bude nachádzať na albume Dodge and Burn, ktorý sa dostane na trh 25. septembra. Štúdiovka ponúkne dvanásť skladieb, z ktorých už kapela zverejnila aj piesne Open Up (That's Enough) či Buzzkill(er).

 


The Dead Weather vznikli v roku 2009 v Nashville. Okrem Whitea vo formácii pôsobia aj Alison Mosshart (spev, gitara, klávesy), Dean Fertita (gitara, klávesy, vokály) a Jack Lawrence (basgitara, vokály, bicie). Kapela zatiaľ vydala albumy Horehound (2009) a Sea of Cowards (2010) a tiež EP Live at Third Man Records West (2009). Na konte majú single Hang You from the Heavens, Treat Me Like Your Mother, I Cut Like a Buffalo, Die by the Drop či Blue Blood Blues. Nedávno ohlásili prvé vystúpenie po piatich rokoch. V pondelok 14. septembra zahrajú v The Late Show with Stephen Colbert.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona