The Dead Weather vydajú v septembri nový album

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 11:27 • 2 min
The Dead Weather vydajú v septembri nový album

LOS ANGELES - Americká kapela The Dead Weather vydá v septembri tretí album Dodge & Burn. Štúdiovka ponúkne osem nových skladieb a tiež štyri staršie single Open Up (That's Enough), Buzzkill(er), It's Just Too Bad a Rough Detective, ktoré sa však na novinke objavia v remixovaných a remastrovaných verziách.

slovakia

left justify in out

Album uvedie na trh vydavateľstvo Third Man Records bubeníka, gitaristu a speváka kapely Jacka Whitea, ktorý sa preslávil v už nefungujúcej formácii The White Stripes.


Kapela nahrávala Dodge & Burn ostatný rok v Nashville. Album, ktorý vyjde aj v limitovanej špeciálnej edícii s množstvom bonusového materiálu, neplánujú predstaviť na turné.


The Dead Weather vznikli v roku 2009 v Nashville. Okrem Whitea vo formácii pôsobia aj Alison Mosshart (spev, gitara, klávesy), Dean Fertita (gitara, klávesy, vokály) a Jack Lawrence (basgitara, vokály, bicie). Kapela zatiaľ vydala albumy Horehound (2009) a Sea of Cowards (2010) a tiež EP Live at Third Man Records West (2009). Na konte majú single Hang You from the Heavens, Treat Me Like Your Mother, I Cut Like a Buffalo, Die by the Drop či Blue Blood Blues.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona