The Cribs plánujú tento rok vydať dva albumy

NETKY.SK • 18 Január 2014, 15:44 • 2 min
The Cribs plánujú tento rok vydať dva albumy

LONDÝN - Zatiaľ posledná štúdiovka s názvom In the Belly of the Brazen Bull formácii vyšla v roku 2012.

slovakia

left justify in out

Britská kapela The Cribs pracuje na dvoch albumoch. V rozhovore pre britský hudobný magazín The New Musical Express to potvrdil basgitarista a spevák skupiny Gary Jarman. "Cítim, že kapela má dve stránky - punk-rockovú a popovú. Vždy sme sa snažili nájsť medzi nimi určitú rovnováhu. Teraz však chceme, aby obidve ožili na dvoch rôznych nahrávkach," uviedol.

Album, ktorý bude obsahovať skôr popové piesne, plánujú nahrať tento mesiac v Portlande. "Skladby zatiaľ nemajú názvy, ale dve z nich sa mi naozaj páčia," dodal Jarman. Na druhej štúdiovke, na ktorej budú punkové piesne s pracovnými názvami ako Give Good Time, Agoraphobia či What Have You Done For Me?, s formáciou spolupracuje Steve Albini. Túto nahrávku plánujú dokončiť neskôr. 

Súrodenecké trio The Cribs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. Kapelu tvoria okrem Garyho Jarmana aj Ryan Jarman a Ross Jarman. Formácia debutovala v roku 2004 eponymným albumom, po ktorom nasledovali nahrávky The New Fellas (2005), Men's Needs, Women's Needs, Whatever (2007), Ignore the Ignorant (2009) či In the Belly of the Brazen Bull (2012). Na konte majú Q Award či NME Award. 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.gigwise.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies