The Cranberries si do Bratislavy privezú vlastných kuchárov

NETKY.SK • 29 Máj 2012, 03:57 • 2 min
The Cranberries si do Bratislavy privezú vlastných kuchárov

The Cranberries si do Bratislavy privezú vlastných kuchárov - Kultúra Írska hudobná skupina The Cranberries, ktorá sa v nedeľu 24. júna predvedie na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, si do Bratislavy privedie vlastných kuchárov.

slovakia

left justify in out

img

Írska hudobná skupina The Cranberries, ktorá sa v nedeľu 24. júna predvedie na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, si do Bratislavy privedie vlastných kuchárov. Agentúru SITA o tom informoval PR manažér podujatia Ján Kakaščík. Speváčka kapely Dolores O´Riordan ani ostatní členovia skupiny tak zrejme neochutnajú žiadnu zo slovenských špecialít. Írski kuchári však na turné dôverujú aspoň miestnym reťazcom a potraviny na prípravu jedál nakupujú vždy čerstvé v deň vystúpenia v meste, kde hudobníci účinkujú. Rovnako to majú naplánované aj počas zastávky na Slovensku. Do kuchyne si The Cranberries vyžiadali dve veľké chladničky, mrazničku, minimálne dva drezy a 50 kilogramov ľadu do nápojov. K dispozíciu chcú aj pomocnú silu, ktorá bude mať na starosti umývanie riadu a čistenie zeleniny.

Ďalšími požiadavkami skupina prakticky podlieza nároky niektorých domácich umelcov. Šatňa má byť klimatizovaná, vo vedľajšej miestnosti má byť pripravený jedálenský stôl. Íri svoj zoznam uzatvárajú kancelárskym priestorom pre troch manažérov, káblovým pripojením na internet a dvoma telefónmi s možnosťou medzinárodných volaní. "Myslím, že nič z toho by pre nás nemal byť problém. Budeme pripravení a verím, že fanúšikovia si užijú vystúpenie tejto hudobnej legendy,“ uviedol organizátor koncertu Peter Ďuriš. Produkcia kapely sa zaujíma najmä o technické záležitosti a dbá na to, aby bolo po tejto stránke všetko vopred pripravené a fungovalo, ako má. Do Bratislavy prídu The Cranberries s veľkým kamiónom a tromi autobusmi. "Podľa informácií, ktoré sme dostali, je vo výprave do 30 ľudí vrátane technikov a vodičov,“ poznamenal Ďuriš.

The Cranberries na celosvetovom turné promujú najnovší album Roses, ktorý vyšiel na jar po 10-ročnej tvorivej odmlke. Chýbať však nebudú ani najväčšie hity skupiny ako Zombie, Dreams, či Linger. Vstupenky na bratislavský koncert sa predávajú v sieti Ticketportal. Vstupenky na státie stoja 35 eur, VIP státie 55 eur a lístky na sedenie sa dajú kúpiť za 39 až 59 eur.

The Cranberries vznikli v roku 1989 pod názvom The Cranberry Saw Us, ktorý O'Riordan dodatočne zmenila. Skupina má na svojom konte šesť štúdiových nahrávok - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? (1993), No Need to Argue (1994), To the Faithful Departed (1996), Bury the Hatchet (1999), Wake Up and Smell the Coffee (2001) a spomenutú Roses (2012). Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako Dreams, Linger, Zombie, Salvation, Promises, Animal Instinct, Just My Imagination alebo Analyse. Kapela z Limericku príde do Bratislavy v pôvodnom zložení: Dolores O'Riordan (spev), Noel Hogan (gitara), Michael Hogan (basgitara) a Fergal Lawler (bicie nástroje).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies