The Chainsmokers vydajú v apríli debutový album

NETKY.SK • 15 Február 2017, 17:58 • 2 min
The Chainsmokers vydajú v apríli debutový album

NEW YORK - Americká elektronická formácia The Chainsmokers oznámila, že jej debutová štúdiovka sa bude volať Memories: Do Not Open a do predaja sa dostane 7. apríla.

slovakia

left justify in out

Členovia skupiny to prezradili v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight. Spravili tak počas nedeľného udeľovania cien Grammy, kde The Chainsmokers triumfovali v kategórii Najlepšia tanečná nahrávka so skladbou Don't Let Me Down (feat. Daya). Tracklist novinky však zatiaľ nezverejnili.

 


Formácia The Chainsmokers vznikla v roku 2012 v New Yorku a tvoria ju dídžeji Drew Taggart a Alex Pall, pričom v minulosti bol členom aj Rhett Bixler. Na konte majú zatiaľ dve EP nahrávky - Bouquet (2015) a Collage (2016). Medzi ich najznámejšie skladby patria okrem spomínanej Don't Let Me Down aj #Selfie, Roses (feat. Rozes), Closer (feat. Halsey) či Paris, pričom s Closer sa im podarilo dobyť singlové rebríčky vo viacerých krajinách, vrátane USA a Veľkej Británie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies