The Chainsmokers predstavili singel The One

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 11:30 • 2 min
The Chainsmokers predstavili singel The One

LOS ANGELES - Americká elektronická formácia The Chainsmokers zverejnila v pondelok nový singel s názvom The One. Na produkcii takmer trojminútovej skladby sa podieľali obaja členovia skupiny v spolupráci s DJ Swivelom, pričom o sprievodné vokály sa postarala Emily Warren.

slovakia

left justify in out

Pieseň je ďalšou ukážkou z ich pripravovanej debutovej štúdiovky Memories...Do Not Open. Nahrávka sa dostane na trh v piatok 7. apríla. Obsahovať bude dovedna dvanásť skladieb, vrátane už skôr zverejnených singlov Paris a Something Just Like This, ktorý nahrali spolu s kapelou Coldplay. Na druhej menovanej piesni producentsky spolupracovali so spomínaným DJ Swivelom. 

 



Formácia The Chainsmokers vznikla v roku 2012 v New Yorku a tvoria ju dídžeji Andrew Taggart a Alex Pall, pričom v minulosti bol členom aj Rhett Bixler. Na konte majú zatiaľ dve EP nahrávky - Bouquet (2015) a Collage (2016). Medzi ich najznámejšie skladby patria Don't Let Me Down, #Selfie, Roses (feat. Rozes), Closer (feat. Halsey) či spomínaná Paris, pričom s Closer sa im podarilo dobyť singlové rebríčky vo viacerých krajinách, vrátane USA a Veľkej Británie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies