The Chainsmokers natočia film: Bude vychádzať z ich hitu Paris

NETKY.SK • 7 November 2018, 08:10 • 2 min
The Chainsmokers natočia film: Bude vychádzať z ich hitu Paris

BRATISLAVA - Americká elektronická formácia The Chainsmokers pripravuje film inšpirovaný hitom Paris, ktorý vydala na debutovom albume Memories...Do Not Open (2017).

slovakia

left justify in out

Skupina novinku produkuje pod vlastnou značkou Kick The Habit Productions, ktorú založila len nedávno. Scenár má na starosti Mickey Rapkin.

Duo v zložení Andrew Taggart a Alex Pall v čase vydania nahrávky na sociálnej sieti Facebook prezradilo, že skladbu inšpiroval jeden z Taggartových kamarátov, ktorý mal problém s drogami. Hudobník, ktorý muža pozná od detstva, s ním udržiaval kontakt prostredníctvom Facebooku, no nikdy s ním nerozoberal jeho problém, i keď o ňom vedel. Dvojica dodala, že "skladba je o úniku z reality".

 



Formácia The Chainsmokers vznikla v roku 2012 v New Yorku. V minulosti bol jej členom aj Rhett Bixler. Na konte majú EP nahrávky Bouquet (2015), Collage (2016) a Sick Boy (2018) a spomínaný album Memories...Do Not Open (2017), s ktorým dobyli americký rebríček Billboard 200. Medzi ich najznámejšie skladby patria okrem spomínanej Paris aj Closer, Don't Let Me Down (feat. Daya), #Selfie, Roses (feat. Rozes) a Something Just Like This (feat. Coldplay).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies