The Carburetors a Signum Regis vystúpia v Prešove

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 14:05 • 2 min
The Carburetors a Signum Regis vystúpia v Prešove

BRATISLAVA - Nórska rocková kapela The Carburetors vystúpi v Prešove. Päťčlenná skupina, ktorá má na konte albumy ako Pain Is Temporary, Glory Is Forever (2004), Loud Enough to Raise the Dead (2006), Rock'n'Roll Forever (2008) či Laughing in the Face of Death (2015), sa predstaví v rámci podujatia Harley Days. To sa bude konať 16. a 17. júla. Headlinerom akcie bude formácia Megadeth.

slovakia

left justify in out

Okrem The Carburetors do programu pribudla aj skupina Signum Regis, v ktorej pôsobí Slovák Marián Petranin žijúci v Sofii. Organizátorom podujatia túto formáciu odporučil Martin Husovský z Komajoty, s ktorým sa Petranin pozná od základnej školy. "Hrali sme pred Powerwolf, Helloween, Refuge, ale Megadeth je skrátka iná liga. Je to pre nás obrovská pocta a možno aj zadosťučinenie za našu dlhoročnú snahu. Megadeth je veľká kapela. Sám som ich fanúšik a videl som ich niekoľkokrát naživo, ale hrať pred nimi v mojom rodnom meste je viac než splneným snom," uviedol Marián Petranin, ktorý so svojou kapelou predstaví aj skladby z najnovšieho albumu The Chapter IV: The Reckoning (2015). "Momentálne vnímame intenzívne reakcie našich fanúšikov na zahraničnom turné, ale Prešov bude špecifický. Dosiaľ sme vydali päť albumov a doma z nich odohráme naše najväčšie pecky. Tešte sa na hustú dávku power metalu," dodal líder kapely, ktorá už ponúkla aj nahrávky The Eyes Of Power (2010) či Exodus (2013).


Pre návštevníkov a návštevníčky Harley Days je pripravený aj sprievodný program, ktorý sa bude konať zdarma pred Tatran Handball Arénou. Spomínané tri kapely sa predstavia v aréne v prvý deň podujatia. Vstupenky sú už v predaji. "Večerný program má byť párty pre motorkárov, metalistov aj rockerov. Na svete existuje množstvo kvalitných kapiel, dokonca sme objavili také, ktoré vieme, že pozveme o rok. The Carburetors a Signum Regis boli naša prvá voľba a sme radi, že prijali naše pozvanie, pretože to chceme mať pestré. Ak ste ich ešte nepočuli, nevadí," povedal za organizátorov Edo Kopček.
Informácie pochádzajú od Eda Kopčeka z Harley-Davidson Prešov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona