The Black Eyed Peas vystúpia pred finále Ligy majstrov

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 14:02 • 2 min
The Black Eyed Peas vystúpia pred finále Ligy majstrov

CARDIFF - Sobotňajšiemu finále Ligy majstrov, v ktorom proti sebe nastúpia Juventus Turín a Real Madrid, bude predchádzať vystúpenie americkej legendy The Black Eyed Peas.

slovakia

left justify in out

Duchovný otec skupiny a autor väčšiny jej pesničiek Will.i.am, vlastným menom William James Adams, sľubuje divákom a športovým fanúšikom „veľa energie".

„Je to len druhýkrát, keď bude súčasťou otváracieho ceremonálu (finále Ligy majstrov) hudba, takže sme poctení, že sme hneď druhí v poradí," cituje Adamsa agentúra AP. Prvýkrát sa hudobné vystúpenie pred finále Ligy majstrov konalo minulý rok a voľba vtedy padla na americkú speváčku Aliciu Keys.

Juventus nastúpi proti Realu Madrid vo waleskom Cardiffe večer o 20:45 SELČ. Tohtoročné finále sa z dôvodu posilnenia bezpečnosti odohrá pod zatvorenou strechou.

The Black Eyed Peas následne v nedeľu vystúpia aj na podujatí One Love Manchester, ktoré bude spomienkou na obete teroristického útoku na májovom koncerte Ariany Grande.

Na otázku, či sa po tejto udalosti nebojí vystupovať na masových podujatiach, Will.i.am vyhlásil: „Pokúšam sa nedovoliť strachu ovplyvňovať to, kam pôjdem a kam nie."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona