The Black Eyed Peas si najali manažéra Justina Biebera

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 08:18 • 2 min
The Black Eyed Peas si najali manažéra Justina Biebera

LOS ANGELES - Americká skupina The Black Eyed Peas sa dohodla na spolupráci s manažérom Scooterom Braunom, ktorý zastupuje napríklad aj Justina Biebera, Arianu Grande či Carly Rae Jepsen.

slovakia

left justify in out

Braun bude mať na starosti aj plánované oslavy dvadsiateho výročia formácie, ktorá by pri tejto príležitosti mala vydať aj nové skladby. Zatiaľ však nie je známe, či sa na nich bude podieľať aj speváčka Fergie, ktorá sa momentálne venuje sólovej kariére.


The Black Eyed Peas vznikli v roku 1995 v Los Angeles. Debutový album Behind The Front vydali v roku 1998 a nadviazali naň počinom Bridging The Gap (2000). Medzinárodne známymi sa stali v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk (2003), po ktorom nasledovali štúdiovky Monkey Business (2005), The E.N.D. (2009) a The Beginning (2010). Medzi ich ďalšie hity patria skladby ako Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Boom Boom Pow, Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Podarilo sa im získať napríklad šesť cien Grammy či dve Billboard Music Awards. Zostavu formácie tvoria okrem spomínanej Fergie aj rapperi Will.i.am. Apl.de.ap a Taboo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies