The Black Eyed Peas pripravujú grafickú novelu

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 10:19 • 2 min
The Black Eyed Peas pripravujú grafickú novelu

LOS ANGELES - Americká skupina The Black Eyed Peas pripravuje v spolupráci so spoločnosťou Marvel grafickú novelu.

slovakia

left justify in out

Novinka s názvom Masters of the Sun — The Zombie Chronicles sa bude sa odohrávať v Los Angeles, ktoré napadne mimozemské božstvo a premení jeho obyvateľov na zombie. Tieto udalosti rozčúlia fanúšika hip-hopu Zuluho-X, ktorý sa so svojou skupinou rozhodne dať všetko do poriadku. 

"S The Black Eyed Peas sme sa vydali na novú cestu. Roky sme pracovali na tomto originálnom príbehu. To, že sme sa dali dohromady s Marvelom, aby sme sa mohli priviesť túto knihu do života, je splnený sen," uviedol spevák Will.i.am, ktorý spomínaný retrofuturistický triler bude písať. O ilustrácie sa postará Damion Scott, ktorý má na konte napríklad vybrané čísla komiksovej série All-New Ghost Rider. "Len málo umelcov urobilo viac pre vsadenie hip-hopu do populárnej kultúry ako Will.i.am a The Black Eyed Peas. Sme nadšení, že môžeme predstaviť tento veľmi osobný príbeh, ktorý sa priamo prihovára k hip-hopovým nadšencom, komiksovým fanúšikom a ľuďom v priesečníku oboch týchto komunít," vyjadril sa k projektu šéfredaktor Marvelu Axel Alonso. 

The BlackEyed Peas vznikli v roku 1995 v Los Angeles. Debutový album Behind The Front vydali v roku 1998 a nadviazali naň nahrávkou Bridging The Gap (2000). Celosvetovo známymi sa však stali až v roku 2003 vďaka hitu Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk (2003). Po ňom vydali ešte štúdiovky Monkey Business (2005), The E.N.D. (2009) a The Beginning (2010). Na konte majú napríklad šesť cien Grammy či osem American Music Awards. Formáciu tvoria Will.i.am, Taboo, Apl.de.ap a Fergie, pričom všetci štyria pôsobia aj ako sóloví interpreti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies