The Black Eyed Peas plánujú osláviť 20 rokov na scéne

NETKY.SK • 5 Január 2015, 14:18 • 2 min
The Black Eyed Peas plánujú osláviť 20 rokov na scéne

LONDÝN - Americká skupina The Black Eyed Peas tento rok oslávi 20 rokov na scéne.

slovakia

left justify in out

Člen formácie Will.i.am prezradil počas rozhovoru pre britskú rozhlasovú stanicu Capital FM, že fanúšičky a fanúšikovia sa môžu tešiť na novú tvorbu. "Ponúkneme novú hudbu a tiež niekoľko nových zážitkov. Nechcem ich však nazývať albumami," uviedol hudobník s tým, že novinky plánujú najmä pre fanúšikov, ktorí ich podporujú a pomohli im dostať sa tam, kde sú. "Spravíme pre nich niečo nové a budeme tak myslieť na sen, ktorý sme mali na začiatku, v júni 1995," dodal.

 

 

The Black Eyed Peas vznikli v roku 1995 v Los Angeles. Debutový album Behind the Front vydali v roku 1998 a nadviazali naň počinom Bridging the Gap (2000). Preraziť sa im podarilo v roku 2003 hitom Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk (2003). Na konte majú aj štúdiovky Monkey Business (2005), The E.N.D. (2009) a The Beginning (2010). Medzi ich ďalšie hity patria skladby ako Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don't Lie, Don't Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Boom Boom Pow, Meet Me Halfway či Just Can't Get Enough. Podarilo sa im získať napríklad šesť cien Grammy. Formáciu tvoria spomínaný Will.i.am a tiež Fergie, Taboo a Apl.de.ap. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona