The Avalanches zrušili koncerty v Európe, Tony Di Blasi má zdravotné problémy

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 13:59 • 2 min
The Avalanches zrušili koncerty v Európe, Tony Di Blasi má zdravotné problémy

BRATISLAVA - Austrálska elektronická skupina The Avalanches zo zdravotných dôvodov zrušila koncerty na európskych festivaloch. Členovia formácie o tom informovali prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Tony Di Blasi má bližšie nešpecifikované komplikácie, pre ktoré musí zostať v Austrálii, pričom lekári mu neodporučili niekoľko mesiacov cestovať. Skupina sa mala predstaviť napríklad na festivaloch Lowlands v Holandsku, La Route Du Rock vo Francúzsku či Way Out West vo Švédsku. Muzikanti plánujú čoskoro zverejniť nové dátumy koncertov.


Formácia vydala po 16 rokoch začiatkom júla druhý album Wildflower. Z nahrávky pochádzajú single Frankie Sinatra, Colours a Subways. Na albume hosťujú MF Doom, Danny Brown, Father John Misty, Toro y Moi, Jennifer Herrema, Biz Markie, David Berman, Jean-Michel Bernard či Warren Ellis.


The Avalanches vznikli v roku 1997 v Melbourne. V roku 2000 vydali debutový album, ktorý sa v roku 2001 dostal na ôsmu priečku britského albumového rebríčka. Za video k singlu Since I Left You si odniesli MTV Europe Music Award v kategórii videoklip roka. Okrem toho predstavili niekoľko mixtapeov či EP. V súčasnosti vystupujú v zostave Robbie Chater, James Dela Cruz a spomínaný Tony Di Blasi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona