The 1975 zverejnili videoklip k piesni Ugh!, inšpirovali sa svojimi špecifickými vystúpeniami

NETKY.SK • 18 December 2015, 13:09 • 2 min
The 1975 zverejnili videoklip k piesni Ugh!, inšpirovali sa svojimi špecifickými vystúpeniami

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela The 1975 dnes predstavila videoklip ku skladbe Ugh!. V novinke, ktorú režíroval Adam Powell, sa členovia formácie inšpirovali svojimi špecifickými živými vystúpeniami.

slovakia

left justify in out

Pieseň Ugh! mala premiéru minulý týždeň v šou Zanea Lowea v Beats Radio 1. Nachádzať sa bude na ich pripravovanom albume I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It, ktorý skupina plánuje vydať 26. februára. The 1975 z nahrávky nedávno ponúkli aj singel Love Me, ku ktorému taktiež predstavili videoklip.


Kapela The 1975 vznikla v roku 2002. Debutový eponymný album uviedli na trh v septembri 2013. Na produkcii sa podieľal Mike Crossey. Nahrávka, z ktorej pochádzajú single ako The City, Chocolate, Sex, Girls či Settle Down, sa v britskom albumovom rebríčku dostala na prvé miesto. Kapela, ktorú tvoria Matthew Healy, Adam Hann, George Daniel a Ross MacDonald, okrem toho ponúkla aj štyri EP nahrávky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona