The 1975 vystúpia v Prahe nakoniec 26. júna

NETKY.SK • 18 Január 2017, 15:45 • 2 min
The 1975 vystúpia v Prahe nakoniec 26. júna

PRAHA - Anglická rocková kapela The 1975 oznámila nové termíny záverečnej časti európskeho turné, ktorú musela pre nepredvídateľné okolnosti preložiť.

slovakia

left justify in out

Medzi šestnástimi odloženými vystúpenia boli aj koncerty vo viedenskej Stadthalle (20. februára) a pražskom komplexe Forum Karlín (21. februára). Vo Viedni sa formácia nakoniec nepredstaví, pražský koncert sa uskutoční 26. júna na pôvodne ohlásenom mieste. Zvyšná časť turné bude mať namiesto šestnástich zastávok iba dvanásť, pričom odštartuje 11. júna v dánskom Aarhuse a skončí sa 29. júna v talianskom Miláne.


Kapela The 1975 vznikla v roku 2002 v meste Wilmslow a tvoria ju Matty Healy (spev, gitara), Adam Hann (gitara), George Daniel (bicie) a Ross MacDonald (basgitara). Debutový, eponymný album, ktorý obsahuje single ako The City, Chocolate, Sex, Girls či Settle Down, uviedli na trh v septembri 2013 a dobyli s ním UK Chart. Tento úspech sa im podarilo zopakovať aj s druhou štúdiovkou I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It, ktorá sa dostala na trh vlani vo februári. S týmto albumom dobyli aj americký rebríček Billboard 200. Na konte majú tiež štyri EP nahrávky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies