Thajských fanúšikov sklamali hráči FC Barcelona

NETKY.SK • 5 August 2013, 14:02 • 2 min
Thajských fanúšikov sklamali hráči FC Barcelona

BANGKOK - Thajskí futbaloví fanúšikovia ostali sklamaní po príchode hráčov FC Barcelona do Bangkoku. Úradujúci majstri Španielska, ktorých v stredu čaká prípravný duel proti tamojšej reprezentácii, mali totiž naponáhlo a svojim priaznivcom nevenovali autogramy či spoločné fotografie.

slovakia

left justify in out

"Vôbec sme nemali možnosť ich vidieť," citovala agentúra dpa 24-ročnú fanúšičku Rachanok Drisuwanovú, ktorá čakala na barcelonské hviezdy pred hotelom Okura niekoľko hodín.  

Už na letisku asi stovka priaznivcov vítala hráčov. Tí však dorazili s trojhodinovým meškaním a ihneď sa rýchlo presunuli do svojho hotela bez toho, aby sa pri nich vôbec pristavili. Thajčania, ktorí sú priaznivcami najmä anglického futbalu, majú veľkú slabosť pre Argentínčana Lionela Messiho. 

"Nikdy som nebol veľkým fanúšikom Barcelony, ale mám rád Messiho, pretože je to skvelý hráč. Dokáže kontrolovať loptu a je zábavné sa na neho pozerať," uviedol jeden z fanúšikov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona