Thajský boxer Moravčík plánuje osvetu na stredných školách

NETKY.SK • 1 Október 2013, 16:05 • 2 min
Thajský boxer Moravčík plánuje osvetu na stredných školách

BANSKÁ BYSTRICA - Svetový šampión v thajskom boxe Vladimír Moravčík by rád vychoval nejakých nasledovníkov, preto zakladá Občianske združenie s názvom: Vladimír Moravčík - športom proti drogám.

slovakia

left justify in out

Má za cieľ osloviť mladých ľudí, žiakov stredných škôl či učilíšť, aby sa nepoddali ceste závislosti na drogách či iných omamných látok, ale našli zmysel života v športe, ktorý im môže ponúknuť nový rozmer. To všetko s podporou Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK). "Mojím hlavným zámerom je ponúknuť tento šport aj mladším ročníkom, u ktorých vidím veľký potenciál poriadne na sebe zapracovať. Pre stredoškolákov som pripravil lákavý tréningový program. Verím, že thajský box osloví mladých ľudí," vysvetlil 31-ročný Moravčík vo svojej tlačovej správe.

"Som hrdý na to, že máme v našom kraji športovcov svetovej úrovne, ktorí si nachádzajú popri svojich úspechoch čas aj na prácu s mládežou. Podporujem všetky užitočné aktivity, ktoré mladým rozšíria ponuku mimoškolských športových aktivít,“ vyjadril sa predseda BBSK Vladimír Maňka. Výsledkom ich vzájomného stretnutia je prísľub intenzívnej spolupráce, ktorej bude predchádzať projekt založenia tréningových centier na vybraných stredných školách v Banskobystrickom kraji. V úvodnej fáze projektu sa uskutočnia v telocvičniach niektorých škôl ukážky majstrovstva slovenského thaiboxera svetového mena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies