Thajsko: Oslavy tradičného nového roku si už vyžiadali 253 obetí na cestách

NETKY.SK • 17 Apríl 2012, 06:44 • 2 min
Thajsko: Oslavy tradičného nového roku si už vyžiadali 253 obetí na cestách

Thajsko Oslavy tradičného nového roku si už vyžiadali 253 obetí na cestách - Krimi Za prvých päť dní osláv thajského nového roka zahynulo pri dopravných nehodách na cestách 253 osôb a 2751 utrpelo zranenia. Hlavnou príčinou havárií bola jazda pod vplyvom

slovakia

left justify in out

img

Za prvých päť dní osláv thajského nového roka zahynulo pri dopravných nehodách na cestách 253 osôb a 2751 utrpelo zranenia. Hlavnou príčinou havárií bola jazda pod vplyvom alkoholu. Informovala dnes o tom tlačová agentúra DPA.
      Celkovo v Thajsku zaznamenali od minulotýždňového štvrtka do nedele 2134 dopravných nehôd. Thajčania oslavujú sviatok Songkran a milióny cestujú za svojimi blízkymi.
      Vlani počas týchto sviatkov zomrelo na cestách 271 ľudí a 3476 osôb utrpelo zranenia. Oslavy thajského nového roka sú nazývané aj slávnosťou vody, keď sa leje očistná voda na palmy a mladší ľudia sa oblievajú.
      Tieto sviatky v Thajsku sprevádzajú kampane proti jazde pod vplyvom alkoholu a tiež zvýšený počet osôb zatknutých za dopravné priestupky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies