Thajsko chce hostiť Veľkú cenu v roku 2015 v Bangkoku

NETKY.SK • 21 December 2012, 13:52 • 2 min
 Thajsko chce hostiť Veľkú cenu v roku 2015 v Bangkoku

Thajsko chce hostiť Veľkú cenu v roku 2015 v Bangkoku - Formula 1 Thajsko očakáva, že premiérovú Veľkú cenu formuly 1 v Bangkoku usporiada pod umelým osvetlením v roku 2015. Pôvodný plán sa tak posunul o rok neskôr.

slovakia

left justify in out

img

Thajsko očakáva, že premiérovú Veľkú cenu formuly 1 v Bangkoku usporiada pod umelým osvetlením v roku 2015. Pôvodný plán sa tak posunul o rok neskôr.
      "Preteky F1 sa tu pravdepodobne uskutočnia začiatkom roka 2015 namiesto 2014, ako pôvodne stálo v našom pláne," vyhlásil guvernér strešnej organizácie športu v Thajsku Kanokphand Chulakasem.
      V roku 2014 by mali do kalendára seriálu MS formuly 1 pribudnúť podujatia v ruskom stredisku Soči a na mestskom okruhu v New Jersey a Thajsko by malo byť novinkou v itinerári práve o rok neskôr.
      Štadión Rajamangala v Bangkoku nedávno hostil tradičné Preteky šampiónov, na ktorých triumfoval nemecký tím v zložení Sebastian Vettel a Michael Schumacher.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies