Thajská polícia zatkla štyroch členov klubu Hells Angels pre drogové prečiny a násilnosti na verejnosti

NETKY.SK • 7 December 2017, 11:13 • 2 min
Thajská polícia zatkla štyroch členov klubu Hells Angels pre drogové prečiny a násilnosti na verejnosti

BANGKOK - Thajská polícia zadržala štyroch členov motorkárskeho klubu Hells Angels podozrivých z drogových prečinov, násilností a ohrozovania spoločnosti, oznámil vo štvrtok predstaviteľ polície dohliadajúcej na bezpečnosť a poriadok v tamojšom letovisku.

slovakia

left justify in out

Troch Austrálčanov a Kanaďana zatkli v stredu vo významnom turistickom stredisku Phatthajá, ktoré je neslávne známe tým, že sa v ňom sústreďujú zahraničné gangy, priekupníci s drogami a pracovníci v sexuálnom priemysle. Letovisko sa nachádza asi 100 kilometrov juhovýchodne od hlavného mesta.

 

Dvoch zo zadržaných členov Hells Angels deportujú a ďalších dvoch obžalujú z drogových trestných činov. "Našli sa pri nich stopy kokaínu," vysvetlil Piyapong Ensarn z polície pre turizmus v letovisku Phatthajá, ktorého citovala agentúra Reuters. Podozrivých ani ich obhajcov sa skontaktovať nepodarilo, dodal Reuters.

 

Thajská polícia stále pátra po ďalších troch predpokladaných členoch tohto klubu z Austrálie. Britskému motorkárovi sa podarilo z Thajska utiecť skôr, než ho mohli zatknúť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies