Thajská polícia vyšetruje kvôli pašovaniu ľudí viac ako 50 svojich príslušníkov

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 10:22 • 2 min
Thajská polícia vyšetruje kvôli pašovaniu ľudí viac ako 50 svojich príslušníkov

BANGKOK - Šéf thajskej polície dnes vyhlásil, že zadržali mocného miestneho starostu a viac ako 50 policajtov je preverovaných v rámci vyšetrovania stále rozsiahlejšieho škandálu pašovania ľudí. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa šéf polície je starosta mesta Padang Besar "kľúčový podozrivý" vo vyšetrovaní, ktoré sa začalo pred týždňom po exhumácii desiatok tiel v tábore v džungli.

 

Policajný šéf sľúbil, že v thajskej polícii "budú padať hlavy". Dodal, že policajti boli varovaní, aby sa nezúčastňovali na pašovaní, "ale nepočúvali ste".

 

Jeho dnešné slová sú dosiaľ najväčším priznaním polície na jej účasti v pašeráckych syndikátoch, ktoré používajú Thajsko ako regionálny spojovací uzol a zadržiavajú migrantov v táboroch v džungli, pričom ich rodiny vydierajú kvôli výkupnému.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies