Thajská polícia objavila telá britského milionára a jeho manželky

NETKY.SK • 25 September 2018, 14:33 • 2 min
Thajská polícia objavila telá britského milionára a jeho manželky

Bangkok - Thajská polícia objavila v utorok na severe krajiny telá Brita a jeho thajskej manželky pochované na ich pozemku - niekoľko dní po tom, ako bolo nahlásené ich zmiznutie.

slovakia

left justify in out

Alan Hogg, 64-ročný podnikateľ na dôchodku, a jeho 61-ročná manželka Nod Suddaen zmizli minulý týždeň z ich domu v thajskej provincii Pchré. Polícia informovala, že páchatelia muža zastrelili, zatiaľ čo jeho manželku zabili kladivom. V spojitosti s ich smrťou polícia zatkla troch Thajčanov. "Vraždu manželského páru pripravili traja muži. Vo vyšetrovaní pokračujeme, aby sme zistili, kto z nich čo spáchal," povedal hovorca zástupcu tamojšej polície.

 

Hovorca britského veľvyslanectva v Bangkoku uviedol, že sú v kontakte s thajskými orgánmi a "rodine tohto britského páru, ktorý v Thajsku prišiel o život, poskytujú podporu".

Médiá uviedli, že britský milionár Alan Hogg, ktorý pochádzal z Edinburghu, sa do Thajska presťahoval pred niekoľkými rokmi. V provincii Pchré si postavil luxusnú vilu s bazénom a letným domom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela halmova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies