Thajec znásilnil a zabil vo vlaku dievča (13), dostal trest smrti

NETKY.SK • 30 September 2014, 09:53 • 2 min
Thajec znásilnil a zabil vo vlaku dievča (13), dostal trest smrti

BANGKOK - Thajský súd dnes odsúdil muža na smrť po tom, čo ho uznal za vinného zo znásilnenia a následnej vraždy 13-ročného dievčaťa počas nočnej jazdy vlakom. Telo obete potom páchateľ vyhodil von oknom.

slovakia

left justify in out

Surová vražda, ktorú spáchal zamestnanec železníc v júli, vyvolala v Thajsku rozruch a výzvy na popravu vraha, informovala agentúra AP. Provinčný súd v meste Hua Hin dnes uznal Wanchai Saengkhaa za vinného z vraždy, znásilnenia neplnoletej osoby a ďalších zločinov.

 

Dvadsaťdvaročný muž sa priznal, že pred nočnou zmenou vo vlaku pil pivo a užil drogy, potom znásilnil a zavraždil dievča, ktoré cestovalo so svojimi sestrami do hlavného mesta Bangkok.

 

Telo dievčaťa sa našlo pri železničných koľajach v západnom Thajsku tri dni po jeho zavraždení. Zločin donútil štátny železničný úrad k tomu, že na hlavných trasách po celej krajine zriadil vagóny výlučne pre ženy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona