Thajčania ponúkli Berlusconimu za akcie milánskeho AC miliardu eur

NETKY.SK • 16 Február 2015, 14:28 • 2 min
Thajčania ponúkli Berlusconimu za akcie milánskeho AC miliardu eur

BANGKOK - Thajské finančné konzorcium ponúklo Silviovi Berlusconimu za väčšinový balík akcií talianskeho futbalového klubu AC Miláno miliardu eur.

slovakia

left justify in out

Silvio Berlusconi odmietol ponuku v hodnote miliard eur od thajského finančného konzorcia na predaj väčšinového balíka akcií talianskeho futbalového klubu AC Miláno. Bývalý taliansky premiér to uviedol prostredníctvom vyhlásenia svojej spoločnosti Fininvest, ktoré zverejnila agentúra Reuters.

     

 "Fininvest nemá záujem o predaj majoritného balíka akcií. O spoluprácu s nami prejavilo záujem viacero spoločností, ale v súčasnosti žiadne rokovania nevedieme. Predaj nemáme v programe," uviedla Berlusconiho firma vo vyhlásení.

 

Konzorcium s názvom Thai Prime Company Ltd. na čele s Bee Taechaubolom chcelo získať viac ako 50 percent akcií sedemnásobného klubového šampióna starého kontinentu.
     

Miliardová ponuka prišla aj napriek tomu, že "rossoneri" v ostatných rokoch stratili lesk a slávu, ktorá ich zdobila v minulosti. Zatiaľ posledný domáci ligový titul získalo AC v roku 2011, odvtedy sa klub herne i výsledkovo trápi. Minulý rok sa najmä z toho dôvodu vystriedali na lavičke štyria hlavní tréneri.

     

V 20-člennej tabuľke Serie A patrí Milánu aktuálne 11. priečka, v nedeľu zverenci kouča Filippa Inzaghi remizovali s Empoli 1:1. Pätnásť kôl pred záverom sezóny strácajú na vedúci Juventus 24 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona