Thajboxerka Krajčovič získala európsky titul WKF

NETKY.SK • 14 Marec 2013, 10:25 • 2 min
Thajboxerka Krajčovič získala európsky titul WKF

PEZINOK - Slovenská thajboxerka Lucia Krajčovič získala v sobotu titul majsterky Európy organizácie WKF. V športovej hale v Pezinku zdolala Ukrajinku Viktoriu Kančuhovú technickým KO v druhom kole.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná členka klubu Hanuman Gym Bratislava od úvodu vnútila súperke svoj štýl boja, častovala ju presnými údermi i kopmi a sama inkasovala len sporadicky. Zápas v hmotnostnej kategórii do 56,4 kg mal jasný priebeh a hoci sa mladá Ukrajinka snažila, skúsenejšia Krajčovič v druhom kole ešte zvýšila tempo a po tvrdej kombinácii dostala súperku do počítania. Vzápätí vletel do ringu z ukrajinského rohu uterák a slovenská radosť mohla naplno prepuknúť. "Čakala som, že to bude na celých päť kôl, ale som samozrejme rada, že sa to skončilo takto. Je to zatiaľ môj najväčší úspech v kariére. Dúfam, že sa postupnými krokmi prepracujem až k zápasu o titul majsterky sveta," povedala víťazka hlavného zápasu podujatia Hanuman Cup 17.

Slovenka, pre svoj zovňajšok prezývaná "Pretty Beast", mala pôvodne bojovať proti Kančuhovej krajanke Diane Jakovlevovej, ktorá sa však pár dní pred duelom zranila. Pre Krajčovič, ktorá má na konte titul amatérskej majsterky Slovenska či striebro z ME 2011, to bolo 14. víťazstvo z 19 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies