Thaiboxerovi pozastavili činnosť za knokaut titanovým implantátom

NETKY.SK • 26 Máj 2015, 19:25 • 2 min
Thaiboxerovi pozastavili činnosť za knokaut titanovým implantátom

BANGKOK – Thajský box (vo svete známy aj ako Muay thai) nie je pre slabé nátury, ale pravdepodobne by cúvli aj ostrieľaní bojovníci, keby mal ich súper namiesto holennej kosti titanový implantát.

slovakia

left justify in out

Presne takýto implantát totiž našli v nohe Bandasaka Chaiyasana, ktorému Svetová asociácia thajského boxu pozastavila činnosť. Tento bojovník ešte 16.mája porazil Noppadona Chalora, keď súpera knokautoval kopom do hlavy.

Podľa portálu FightState.com, istý zdroj z Chaiyasanovho tábora povedal, že titanový implantát pomáhal pri uzdravení prasknutej holennej kosti počas tréningu. Medzinárodné pravidlá však hovoria, že zápasenie s implantátom vnútri nohy, ktorá sa lieči, je v rozpore s pravidlami.

 

"Nikdy som nič také nepocítil. V ringu bojujem už sedem rokov a nikdy som nepocítil kop ako tento," povedal o svojom knokaute Chalor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies