Texasan Austin Mahone kráča v šľapajách Justina Biebera, aj keď to nepripúšťa

NETKY.SK • 29 Jún 2014, 10:23 • 2 min
Texasan Austin Mahone kráča v šľapajách Justina Biebera, aj keď to nepripúšťa

BERLÍN - Iba 14 rokov mal Austin Mahone z amerického štátu Texas, keď na videoportáli YouTube zverejnil vlastné verzie hitov kanadského idolu tínedžeriek Justina Biebera, speváčky Adele či speváka a hudobného producenta Bruna Marsa.

slovakia

left justify in out

Mahone, dnes už 18-ročný talent zo zámoria, je v súčasnosti v Nemecku, kde má na programe dvojicu koncertných vystúpení.
      

Texasana začali medzičasom v USA oslavovať ako Baby Biebera, čo však samotný Mahone vníma napriek zjavným podobnostiam ako "neznesiteľné".
      

Keď si prvý z jeho videoklipov pozrelo viac ako milión internetových návštevníkov, uvedomil si podľa vlastných slov pre nemeckú tlačovú agentúru DPA, že "ide o veľkú vec". Teraz však chce postúpiť o krok ďalej.
      

Mahone - ktorý sa napriek podobnosti kariéry líši zásadne od 20-ročného Biebera tým, že na tele nemá tetovania - je pojmom pre tínedžerov aj vďaka sociálnym sieťam a na konte má už aj singel s renomovaným americkým raperom Pitbullom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies