Tevez ohromil Man City, keď sa po letnej prestávke vrátil ľahší, než bolo plánované

NETKY.SK • 12 August 2012, 21:27 • 2 min
Tevez ohromil Man City, keď sa po letnej prestávke vrátil ľahší, než bolo plánované

Tevez ohromil Man City, keď sa po letnej prestávke vrátil ľahší, než bolo plánované - Futbal MANCHESTER - Carlos Tevez prekvapil Roberta Manciniho a aj ostatných v Manchestri City, keď sa po letnej prestávke vrátil do klubu chudší ako kedykoľvek predtým p

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Carlos Tevez prekvapil Roberta Manciniho a aj ostatných v Manchestri City, keď sa po letnej prestávke vrátil do klubu chudší ako kedykoľvek predtým počas svojho pôsobenia v Anglicku. Kontroverzný 28-ročný útočník sa vrátil o necelých 7 kíl ľahší, ako mu bolo dovolené. V nadchádzajúcej sezóne by mal byť stálym hráčom v základnej jedenástke.

Mancini dal každému hráčovi letný tréningový program a svojmu tímu povedal, že každý, kto prekročí maximálnu stanovenú váhu, bude disciplinárne riešený.
Tevez sa však vrátil v top forme, keď počas leta neleňošil na plážach vo svojej rodnej Argentíne, ale namiesto toho podstúpil individuálny fitnes tréning.

Zdroj z Tevezovho okolia povedal: "Carlos niekedy chodí do výcvikového tábora vo Švajčiarsku, aby sa dostal do formy pred sezónou, ale tentoraz trénoval na vlastnú päsť počas celého leta. Mancini je posadnutý váhou a kondičkou svojich hráčov a všetci dostali individuálny tréningový program, a aby si udržali predpísanú váhu. Mancini pred sezónou od svojich hráčov vyžaduje, aby siahli na tréningoch až na dno svojich síl. Tak Carlos urobil to, čo od neho žiadali ​​a dokonca ešte viac. V súčasnej dobe je najľahší, ako bol počas celého doterajšieho pôsobenia v Anglicku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies