Tévez nemusí odpracovať hodiny v Anglicku, zaplatí pokutu

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 19:50 • 2 min
Tévez nemusí odpracovať hodiny v Anglicku, zaplatí pokutu

LONDÝN - Argentínsky futbalový útočník Carlos Tévez z talianskeho Juventusu Turín sa vyhol vykonaniu verejnoprospešných prác, ktoré mu ako trest za dopravné priestupky určil súd v anglickom Macclesfielde.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný bývalý zakončovateľ Manchestru City mal ešte odpracovať väčšinu z 250 hodín nezaplatených prác. Podľa nového súdneho rozhodnutia došlo prestupom Argentínčana do Talianska k zmene pomerov; Tévez môže zaplatiť pokutu a nemusí vykonať fyzickú činnosť. "Ide len o technickú zmenu. Nie je to, opakujem, nie je to zasahovanie futbalistu do vecí súdu," uviedla na margo rozhodnutia sudkyňa Bridget Knightová.

Rozhodnutie privítal aj samotný Tévez. "Chcel by som sa poďakovať súdu za pochopenie. Vážim si jeho pomoc v tomto prípade. Chcem sa sústrediť na pokračovanie mojej kariéry v Juventuse. Teším sa na novú kapitolu, ktorá sa začína," povedal Tévez. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies