Tévez: Moja účasť na MS je výsostne v rukách Sabellu

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 16:52 • 2 min
Tévez: Moja účasť na MS je výsostne v rukách Sabellu

MILÁNO - Carlos Tévez neodohral pod vedením Alejandra Sabellu ešte ani jeden zápas v argentínskej reprezentácii.

slovakia

left justify in out

Carlos Tévez vyhlásil, že jeho účasť na tohtoročných futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii závisí výlučne od rozhodnutia trénera argentínskej reprezentácie Alejandra Sabellu. Od príchodu rodáka z Buenos Aires na lavičku "albicelestes" v roku 2011 kanonier Tévez neodohral za rodnú krajinu ani jeden zápas. "Všetko je len na Sabellovi. Nemyslím si, že je to politické rozhodnutie, záleží len na ňom," vyhlásil útočník Juventusu Turín po tom, ako v nedeľňajšom ligovom stretnutí proti AC Miláno strelil svoj 15. gól za "starú dámu" v tejto ligovej sezóne. Argentínčan je najlepším strelcom Serie A.

 

Carlos Tévez je známy svojimi konfliktami s trénermi. Ešte ako hráč Manchestru City v septembri 2011 odmietol pokyn kouča Roberta Manciniho, aby sa rozcvičil a vybehol na ihrisko ako striedajúci hráč v súboji Ligy majstrov. Za Argentínu strelil 13 gólov v 62 dueloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies