Testy DNA potvrdené: V aute bol poslanec Rakovský, polícia žiada o pomoc

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 10:22 • 2 min
Testy DNA potvrdené: V aute bol poslanec Rakovský, polícia žiada o pomoc

ŽIAR NAD HRONOM - V prípade výbuchu na začiatku júla v Žiari nad Hronom boli oficiálne potvrdené výsledky DNA. Podľa výsledkov porovnávacieho biologického materiálu je poškodenou osobou Marek Rakovský. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru v Bratislave Andrea Dobiášová.

slovakia

left justify in out

Národná kriminálna agentúra, ktorá prípad vyšetruje, pracuje s viacerými vyšetrovacími verziami. "Na ich zjednotenie však potrebuje pomoc od svedkov výbuchu. Vyšetrovateľ preto zriadil mailovú adresu informacie.ziar@minv.sk, na ktorú je možné posielať informácie v súvislosti s výbuchom," informovala ďalej Dobiášová. 

Vyšetrovateľ vedie v prípade trestné stíhanie vo veci pre trestný čin úkladnej vraždy. "Vzhľadom na počiatočné štádium a v záujme vyšetrovania, nie je v tejto chvíli možné poskytnúť žiadne bližšie informácie. Hneď ako to situácia dovolí, budeme informovať verejnosť," upozornila Dobiášová. K výbuchu auta, ktorý si vyžiadal jednu obeť, došlo 2. júla krátko pred 9.00 h na Ulici M.R. Štefánika v Žiari nad Hronom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies