Tesco bankomat s technickou závadou rozdával peniaze zadarmo

NETKY.SK • 18 December 2015, 18:41 • 2 min
Tesco bankomat s technickou závadou rozdával peniaze zadarmo

MANCHESTER – Zákazníci, ktorí použili bankomat v supermarkete, boli poriadne a hlavne milo prekvapení. Ten totiž rozdával všetkým peniaze zadarmo.

slovakia

left justify in out

Chybný stroj vydával dvojnásobné množstvo požadovaných peňazí a ľudia, ktorí ho použili potvrdili, že vydával 20-librové bankovky namiesto £10.

Šťastné a veselé Vianoce všetkým

Bankomat, ktorý sa nachádza v mestskej časti Fallowfield, sa pokazil v stredu večer približne o 22.00. Správa o štedrom bankomate sa rozšírila rýchlosťou blesku a čoskoro sa v supermarkete na Wilmslow Road začali tvoriť dlhé rady.


Mnohí boli nadšení
 

Okrem tých, čo to nestihli....

...alebo o tom vôbec nevedeli

 

Celé to trvalo približne jednu hodinu a stále nie je známe, čo spôsobilo túto závadu. Rovnako ešte nie je isté, koľko peňazí bankomat vydal zadarmo a či hrozia nejaké postihy pre tých, ktorí túto situáciu využili.

Tesco Bank vyhlásila, že posúdia celkovú finančnú škodu, ktorú táto chyba spôsobila. Hovorca Mark Thomas povedal, že bankomat zostal prázdny, čo samozrejme nikoho neprekvapuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies