Tesák o prestupe do Kajratu: Neváhal som ani sekundu

NETKY.SK • 19 Február 2016, 12:54 • 2 min
Tesák o prestupe do Kajratu: Neváhal som ani sekundu

ALMATY - Slovenský futbalový reprezentant Lukáš Tesák priznal, že keď dostal ponuku z kazašského klubu Kajrat Almaty, neváhal ani sekundu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák zo Žiaru nad Hronom prestúpil do Kazachstanu v priebehu januára z ruského Arsenalu Tula, kde pôsobil od leta 2014. Predtým hrával za Torpedo Moskva spolupracujúc so súčasným koučom Kajratu Alexandrom Boroďukom.


Päťdesiattriročný niekdajší reprezentant ZSSR a Ruska Boroďuk sa s Kajratom dohodol koncom decembra na trojročnom kontrakte, do funkcie nastúpil po Slovákovi Vladimírovi Weissovi.


"Po celý čas sme boli v kontakte, hoci už ani jeden z nás nepôsobil v Torpede. Volali sme si k sviatkom, blahoželali k narodeninám a často sa rozprávali o tom, čo je nové v našich životoch. Niekoľkokrát sme sa stretli aj v Moskve a zašli sme na kávu. Keď som od neho dostal ponuku, ani na chvíľu som nerozmýšľal. Okamžite som mu povedal, že pôjdem do jeho tímu. Je to veľmi dobrý človek aj tréner," cituje portál sovsport.ru slová Lukáša Tesáka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies