Terry si pýta ďalšiu sezónu na Stamford Bridge

NETKY.SK • 19 Február 2015, 15:05 • 2 min
Terry si pýta ďalšiu sezónu na Stamford Bridge

LONDÝN - Štadión Stamford Bridge je futbalovým domovom Johna Terryho od roku 1995 a kapitán FC Chelsea by si kariéru v tomto londýnskom klube rád predĺžil minimálne o ďalšiu sezónu. Súčasný kontrakt 34-ročného anglického stredného obrancu vyprší po skončení tohto ročníka.

slovakia

left justify in out

Terry v A-tíme "modrých" debutoval v roku 1998, odvtedy má na konte vyše 650 štartov vo všetkých súťažiach. Na začiatku sezóny 2004/2005 prebral kapitánsku pásku "The Blues" od Francúza Marcela Desaillyho. Terry je najúspešnejším kapitánom v histórii Chelsea, mužstvo zo západného Londýna priviedol k trom majstrovským primátom v Premier League, triumfu v Lige majstrov, štyrom víťazstvám v Anglickom a dvom v Ligovom pohári.

 

"Klub pozná môj postoj, rád by som zostal. Svojimi výkonmi chcem presvedčiť, že mám na to stále hrať za Chelsea. Bol by som šťastný za ďalší rok a uvidím, čo potom. Beriem to rok po roku, nemám príliš na výber," citovala 78-násobného bývalého anglického reprezentanta Terryho britská BBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona