Terry nečakane ukončil reprezentačnú kariéru!

NETKY.SK • 24 September 2012, 09:54 • 2 min
Terry nečakane ukončil reprezentačnú kariéru!

Terry nečakane ukončil reprezentačnú kariéru! Futbal LONDÝN - John Terry v nedeľu večer nečakane ukončil svoju reprezentačnú kariéru, iba niekoľko hodín pred pojednávaním anglickej FA ohľadne jeho údajného rasového urážania Antona Ferdinande z októbra 201

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - John Terry v nedeľu večer nečakane ukončil svoju reprezentačnú kariéru, iba niekoľko hodín pred pojednávaním anglickej FA ohľadne jeho údajného rasového urážania Antona Ferdinande z októbra 2011. Terry sa tak rozhodol na základe svojho presvedčenia, že FA je rozhodnutá ho uznať vinným aj napriek tomu, že civilný súd ho v júli uznal nevinným. To primälo FA začať vlastné pojednávanie. Zasadnutie disciplinárnej komisie FA začalo dnes ráno o 08.00 miestneho času (09.00 SELČ) na štadióne.

31-ročný hráč vo svojom vyhlásení uviedol: "Mám pocit, že FA sa ma snaží obviniť z niečoho, z čoho ma civilný súd oslobodil a to robí moju pozíciu v národnom tíme neudržateľnou. Reprezentovanie mojej krajiny a pozícia kapitána tímu bolo to, o čom som sníval už ako chlapec a bolo to pre mňa naozaj veľkou cťou. Vždy som sa na ihrisku snažil zo seba vydať maximum a toto rozhodnutie mi láme srdce. Tímu a trénerovi Royovi prajem veľa úspechov do budúcnosti."

Terryho reprezentačná kariéra začala v roku 2003 v priateľskom zápase proti Maďarsku a trvala deväť rokov, počas ktorých v národnom drese nastúpil 78 krát a strelil 6 gólov. Jeho posledný zápas v reprezentácii bol proti Moldavsku, ktorý Anglicko vyhralo 5-0.

Vo svojom vyhlásení dodal: "Teraz sa už sústredím iba na Chelsea a chcem poďakovať fanúšikom a klubu za ich trvalú podporu. Chcel by som tiež poďakovať trénerom Anglicka, ktorí mi umožnili odohrať 78 zápasov za moju krajinu. Bolo mi potešením zdieľať tú česť so všetkými hráčmi, s ktorými som hral. Rád by som sa im poďakoval, tak ako aj fanúšikom a mojej rodine za ich podporu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies