Terry naďalej pred súdom odmieta nálepku rasistu

NETKY.SK • 11 Júl 2012, 06:07 • 2 min
Terry naďalej pred súdom odmieta nálepku rasistu

Terry naďalej pred súdom odmieta nálepku rasistu - Futbal Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie John Terry vyhlásil, že nie je pripravený na to, aby ho niekto označoval za rasistu. Jeho súdny proces za údajné rasistické urážky adresované na ob

slovakia

left justify in out

img

Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie John Terry vyhlásil, že nie je pripravený na to, aby ho niekto označoval za rasistu. Jeho súdny proces za údajné rasistické urážky adresované na obrancu Queen's Park Rangers Antona Ferdinanda však v utorok pokračoval.
      Už týždeň po októbrovom incidente 31-ročný obranca Chelsea Londýn vyhlásil pred disciplinárkou anglického zväzu (FA), že rasizmus nemá v povahe. Práve záznam z tohto vypočúvania si vypočuli aj na mestskom súde vo Westminsteri.
      "V mojej kariére ma už označili rôznymi spôsobmi, ale nálepku rasistu nie som pripravený prijať. Aj preto som toto vyhlásenie spravil bezprostredne po incidente a nedovolím, aby si to o mne myslel Anton a ani nikto iný," zdôraznil.
      Ostro sledovaný prípad obojstranných vulgarizmov bol aj spúšťačom odchodu Fabia Capella z funkcie reprezentačného trénera. Taliana nahnevalo, že FA rozhodla o tom, že Terry nesmie na ME nosiť kapitánsku pásku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies