Terry je blízko k podpisu novej ročnej zmluvy s Chelsea Londýn

NETKY.SK • 20 Február 2015, 16:19 • 2 min
Terry je blízko k podpisu novej ročnej zmluvy s Chelsea Londýn

LONDÝN - Anglický futbalový klub Chelsea Londýn je blízko k podpisu novej zmluvy so svojím súčasným kapitánom Johnom Terrym. Ako v piatok informoval tréner "The Blues" Jose Mourinho, so skúseným stopérom hodlá klub predĺžiť kontrakt o ďalší rok.

slovakia

left justify in out

Terry prišiel na Stamford Bridge pred 20-timi rokmi ešte ako študent. Vedenie klubu má aj po tomto období záujem o jeho služby, avšak ako hráčovi nad 30 rokov mu podľa interných pravidiel ponúklo len ročný kontrakt. "Myslím, že každý chce, aby tu zostal niekto, kto bol s klubom dosiaľ po celý svoj život. Akceptoval naše pravidlo o ročnej zmluve, vzal to dokonca s úsmevom a vníma to ako výzvu," cituje agentúra Reuters Mourinhove slová.
     

Britské médiá sa v súvislosti s predĺžením Terryho kontraktu zaujímali aj o budúcnosť portugalského kouča na lavičke Chelsea. "U mňa je to odlišné. Mám tu ešte dvojročnú zmluvu a chcem zostať. Myslím, že klub je spokojný, ale... Teraz nový kontrakt nepotrebujem. Zostanem, ak to bude chcieť aj majiteľ klubu pán Abramovič," dodal Mourinho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies