Terrence Howard čelí žalobe za napadnutie a urážku na cti

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 14:56 • 2 min
Terrence Howard čelí žalobe za napadnutie a urážku na cti

USA - Amerického herca a speváka Terrencea Howarda zažalovala bývalá manželka Michelle Howard za napadnutie a urážku na cti.

slovakia

left justify in out

K napadnutiu malo podľa ženy dôjsť 29. júla 2013 na Kostarike v ich prenajatom dome, keď ju 46-ročný rodák z Chicaga údajne udrel do tváre, schytil ju za krk, sotil o stenu a niekoľko sekúnd ju škrtil. Potom ju opäť schytil za krk v kúpeľni a žena si udrela hlavu. Keď sa pokúšala ujsť z miestnosti, zasiahol hercov zať Billy. "Zatiaľ čo sa Billy pokúšal dať preč ruky obžalovaného z krku žalobkyne, obžalovaný pošepkal žalobkyni, 'Pamätáš, čo som ti povedal na Bora Bora? Práve to ti spravím', odkazujúc na predchádzajúci prípad, keď obžalovaný žalobkyni povedal, že jej telo nikdy neopustí ostrov," uviedli v spisoch. Howard chcel ženu údajne napadnúť aj neskôr v ten večer, no použila proti nemu obranný sprej. Muž ju následne rukami zhodil na zem a kopal ju do hlavy a ramien.

 

Michelle Howard ďalej tvrdí, že ju bývalý manžel očiernil, keď vo viacerých médiách rozširoval, že sa prostredníctvom sociálnych médií vyhrážala jemu a ďalším členom jeho rodiny zabitím. Aké odškodné požaduje, zatiaľ nie je známe. 

 

Dvojica sa zosobášila v roku 2010, o rok podala žena žiadosť o rozvod, v ktorej uviedla, že ju herec fyzicky týral. Súd oficiálne ukončil ich manželstvo v roku 2013. Howarda zatkli v roku 2001 za napadnutie prvej manželky Lori McCommas, s ktorou bol ženatý dva razy. Z ich vzťahu pochádzajú dve dcéry a syn. Od roku 2013 je ženatý s Mirou Pak, s ktorou od mája vychováva syna. 

 

Terrence Howard si zahral vo filmoch ako Agent v sukni (2000), Hartova vojna (2002), Crash (2004), Štyria bratia (2005), Zbohatni alebo zdochni (2005), Niet návratu (2007), Lovci tieňov (2007), Iron Man (2008), Mládeži neprístupné (2013), Komorník (2013) alebo Miluj suseda svojho (2014). V súčasnosti účinkuje v seriáli Empire (2015). Za výkon v snímke Hustle a Flow (2005) ho nominovali na Oscara či Zlatý glóbus. Na konte má tiež debutový album Shine Through It (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies