Teroristická hrozba proti Európe stále trvá

NETKY.SK • 30 September 2010, 07:10 • 2 min
Teroristická hrozba proti Európe stále trvá

Teroristická hrozba proti Európe stále trvá - Krimi Predstavitelia európskej bezpečnosti dnes oznámili, že stále trvá teroristická hrozba v Británii, Francúzsku a Nemecku v štýle strelcov z indického Bombaja. rady monitorujú miesta v Pakistane, kde má hro

slovakia

left justify in out

img

Predstavitelia európskej bezpečnosti dnes oznámili, že stále trvá teroristická hrozba v Británii, Francúzsku a Nemecku v štýle strelcov z indického Bombaja. Úrady monitorujú miesta v Pakistane, kde má hrozba pôvod.
      Tajní agenti zachytili hrozbu pred dvoma týždňami, čo prinútilo americké sily zvýšiť počet útokov nepilotovaných lietadiel proti cieľom al-Káidy v Pakistane.
      Predstaviteľ britskej vlády vyhlásil, že plán bol podľa hodnotenia odborníkov iba v počiatočnom štádiu a stupeň teroristickej hrozby sa v Británii nezvýšil.
      Európski predstavitelia varovali pred zvýšenou možnosťou "nízkorozpočtových" útokov, ktoré si vyžadujú pomerne málo plánovania - na rozdiel od teroristických útokov 11. septembra 2001 na USA.
      Predstavitelia neuviedli ďalšie podrobnosti odhaleného plánu, ale vyhlásili, že skupina teroristov rozprávala o streleckom vyčíňaní najprv v Británii a potom vo Francúzsku a Nemecku.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona