Teror na internáte: Deti zneužívali a nútili jesť psie exkrementy!

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 13:18 • 2 min
Teror na internáte: Deti zneužívali a nútili jesť psie exkrementy!

NAÍ DILLÍ - Majiteľa a riaditeľku detskej internátnej školy v západnej Indii zatkli po tom, čo päť maloletých detí uviedlo, že boli znásilnené, prinútené sledovať pornografické filmy a potom ich jeden s druhým zahrať. Informovala o tom polícia a pracovníci vládnej charitatívnej organizácie Childline, ktorú dnes citovala nadácia Thomson Reuters.

slovakia

left justify in out

Ak deti neposlúchli, museli za trest jesť psie exkrementy. Majiteľ (52) charitatívneho fondu Čandraprabha a jeho 30-ročná riaditeľka boli zatknutí v pondelok 26. mája po tom, čo polícia urobila raziu v škole v meste Kardžat v indickom štáte Maháraštra.

 

"Dostali sme sťažnosť od charity Childline, že jedno dieťa prišlo domov na prázdniny a priznalo sa matke, že v škole dochádza k zneužívaniu," uviedol policajný inšpektor v Kardžate.

 

Celkovo vystúpilo so sťažnosťami päť detí a polícia zadržala dvoch podozrivých pre rôzne trestné činy, vrátane neprirodzeného sexuálneho styku (sodomie), neoprávneného obmedzovania voľného pohybu a sexuálneho napadnutia.

 

V internátnej škole je ubytovaných 28 detí zo sociálne slabých rodín, sú vo veku štyri až 14 rokov. Trávia tam desať mesiacov z roka. Väčšina z nich bola v čase policajnej razie doma na prázdninách. Polícia zisťuje, či boli zneužívané aj ďalšie deti a či sú aj ďalší podozriví.

 

Pracovníčka z vládnej charity Childline uviedla, že ide o príšerný prípad. Deti boli zneužívané rôznymi spôsobmi a nútili ich aj k orálnemu sexu. Ak neposlúchli, museli jesť psie exkrementy a ak im z toho prišlo nevoľno, museli konzumovať aj zvratky.

 

Sexuálne zneužívanie detí je v indických domácnostiach, školách a domovoch znepokojujúco bežné. Kontroly sú nedostatočné a mnohé súkromné zariadenia nie sú ani registrované, čo je aj prípad spomínanej detskej internátnej školy, a preto unikla pozornosti inšpektorov.

 

V máji 2012 bol odhalený závažný prípad v domove pre siroty s názvom Apna Ghar (Náš domov) na predmestí indickej metropoly Naí Dillí, ktorý mal dobrú povesť. Dievčatá uviedli, že boli nútené k sexu s cudzincami za peniaze a tiež týrané.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies