Ternana blízko k získaniu Farkaša z Chieva

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 13:54 • 2 min
Ternana blízko k získaniu Farkaša z Chieva

TERNI - Taliansky druholigový futbalový klub Ternana Calcio by mohol čoskoro potvrdiť angažovanie slovenského obrancu Pavla Farkaša z Chieva Verona.

slovakia

left justify in out

Podľa špecializovaného portálu corrieredellosport.it predstavitelia Ternany finalizujú v týchto dňoch detaily dohody, ktorá by mala zahŕňať hosťovanie 28-ročného stopéra s možnosťou spätného odkúpenia zo strany účastníka Serie A. Chievo si koncom júna uplatnilo na Farkaša opciu. Rodák z Vrábeľ absolvoval v minulej sezóne v jeho drese štyri ligové stretnutia, pričom dvakrát figuroval v základnej zostave. "Klub mi ponúkol možnosť ísť na hosťovanie, takže sa mám rozhodnúť. Je o mňa záujem v Taliansku i mimo neho. Viem o Padove i Ternane Calcio," povedal bývalý hráč FC Nitra, petržalskej Artmedie a rumunského klubu FC Vaslui po predĺžení spolupráce s Chievom.

Ak by deviaty tím uplynulého ročníka Serie B získal Farkaša do kádra, stal by sa druhým Slovákom v tíme Ternany. Počas uplynulého týždňa potvrdila Ternana príchod slovenského reprezentanta do 18 rokov Martina Valjenta z druholigového MFK Dubnica nad Váhom. Sedemnásťročný talentovaný stredopoliar (nar. 11. decembra 1995) podpísal v novom pôsobisku kontrakt do 30. júna 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies