Terminátor Schwarzenegger má novú prácu: Stal sa šéfredaktorom

NETKY.SK • 5 Marec 2013, 15:59 • 2 min
Terminátor Schwarzenegger má novú prácu: Stal sa šéfredaktorom

LOS ANGELES - Arnold Schwarzenegger bol Terminátorom, potom politikom a teraz ho menovali výkonným šéfredaktorom športových časopisov Muscle & Fitness a Flex, informovali noviny Los Angeles Times.

slovakia

left justify in out

To je funkcia, ktorú bývalý Mr. Olympia na krátky čas zastával aj pred desiatimi rokmi - po tom, čo zvíťazil vo voľbách guvernéra Kalifornie. Keď ho kritizovali za potenciálny konflikt záujmov, miesta šéfredaktora sa vzdal.

"Je pre mňa veľkým potešením byť späť," citovali ho teraz médiá. "Aj keď nemyslím, že tam bol(vtedy) konflikt záujmov," dodal. Noviny uviedli, že Schwarzenegger, ktorý sa na obálkach magazínov objavil najmenej 60-krát, do nich bude prispievať stĺpčekmi a iným materiálom. 

"Nie každý chce byť Mr. Olympia, ale každý chce byť silný, fit a rýchly," obhajovala svoju novú funkciu 65-ročná bývalá hviezda akčných filmov. Povedal tiež, že ho periodiká ako Muscle & Fitness a Flex inšpirovali, aby sa stal kulturistom.

Majiteľom spomínaných časopisov je spoločnosť American Media, napísala agentúra Associated Press.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona