Terminátor proti rapperovi. Vémola a Marpo si zmerajú sily v boxerskom zápase

NETKY.SK • 2 Júl 2021, 14:37 • 2 min
Terminátor proti rapperovi. Vémola a Marpo si zmerajú sily v boxerskom zápase

Pražská O2 arena ožije 13. novembra veľkým zápasom, na ktorý sa bude upierať pozornosť fanúšikov športu a hudby. Proti sebe sa postavia dve výrazné osobnosti týchto odvetví, Karlos Vémola a Otakar „Marpo“ Petřina.

slovakia

left justify in out

Českého rappera si môžete pamätať z podujatia XFN 15, keď v značne propagovanom zápase porazil Rytmusa. Navyše má skúsenosti s bojovými umeniami, je vicemajstrom v thajskom boxe a pred súbojom s populárnym MMA zápasníkom si verí. Do svojho rohu si privedie legendu boxu Shannona Briggsa, ktorý vo svojej kariére dokázal poraziť Georgea Foremana či Raya Mercera. Duel bude vypísaný na 6x3 minúty.

 

 

Zápas sa uskutoční na podujatí Oktagon Underground a organizácia zverejnila horúcu novinku na svojom instagramovom profile. „Zápas, ktorý visel vo vzduchu a hlavách fanúšikov už roky sa práve stal skutočnosťou! Stretnutie dvoch svetov, športovcov, celebrít a veľkých osobností pred zrakom celého národa v pražskej O2 aréne.“

 

 

„Je to pre mňa veľká výzva, pretože Marpo už absolvoval pár zápasov v postoji. Ja som vždy chcel zápas v postoji kvôli tomu, aby som niečo dokázal všetkým tým haterom, ktorí tvrdia, že sa len váľam na zemi. Bojovým športom sa venujem 30 rokov a ešte nikdy som nikomu nedal KO. Bohužiaľ pre Marpa, on bude tým prvým. Terminátor sa chystá na svoj prvý životný knockout,“ vyjadril sa Vémola.

 

„Už som to hovoril Mastovi, keď sme sa stretli počas silvestrovskej noci, že ten zápas chcem. On hovoril, že som sa zbláznil, ale keď si niečo vezmem do hlavy, dotiahnem to do konca. Vémola ma chce knockoutovať? Myslel som, že to bude prvé KO, ktoré dostane,“ reagoval Marpo.

 

 

Vémola bude mať pred sebou náročnú úlohu, pretože v MMA sa spolieha na wrestling a snaží sa držať svojich súperov na zemi, čo bude v boxe nemožné. Počas rokov bol jeho postoj značne kritizovaný, Terminátor však už nejaký čas usilovne trénuje v Spejbl gyme, ktorý má povesť najlepšieho postojárskeho gymu v Českej republike.

 

Karlosa čaká už o pár týždňov súboj o titul v poloťažkej váhe proti Poliakovi Marcinovi Naruszczkovi na podujatí Oktagon 26 a do novembrového zápasu by rád nastupoval ako šampión.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona