Termín premiéry snímky Kingsman: Zlatý kruh sa opäť zmenil

NETKY.SK • 20 Marec 2017, 13:40 • 2 min
Termín premiéry snímky Kingsman: Zlatý kruh sa opäť zmenil

NEW YORK - Filmové štúdio 20th Century Fox znova zmenilo termín premiéry pripravovanej snímky Kingsman: Zlatý kruh. Pokračovanie filmu Kingsman: Tajná služba (2014) sa dostane do amerických kín napokon o týždeň skôr, teda 29. septembra.

slovakia

left justify in out

Podľa pôvodných plánov mali snímku uviesť na plátna ešte v júni, to však tvorcovia zmenili a presunuli dátum premiéry na 6. októbra. Napokon sa rozhodli pre 29. septembra, keďže 6. októbra by okrem snímky debutoval aj očakávaný film Blade Runner 2049. To, nakedy sa zmenilo uvedenie snímky do slovenských kín, zatiaľ nie je známe. Jej slovenská distribučná premiéra však bola pôvodne naplánovaná na 5. októbra. 

V snímke režiséra Matthewa Vaughna sa v hlavnej úlohe predstaví Taron Egerton, ktorý si opäť zahrá Garyho "Eggsyho“ Unwina. Okrem neho si úlohu z prvej snímky zopakujú aj Colin Firth a Mark Strong. Novými členmi hereckého obsadenia sú napríklad Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Vinnie Jones, Julianne Moore či Elton John.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies